Leverings- og handelsbetingelser


Disse handels- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver aftale mellem UniQWeb.dk og kunden. Det anbefales, at de som kunde læser betingelserne grundt igennem inden et køb. Køb af en service kan ske ved skriftlig og mundtlig accept. Kun ved skriftligt accept fra begge parter (UniQWeb & kunden), kan handels og leveringsbetingelser fraviges.

 

1. Information

1.1 UniqWeb.dk er et moderne web- og marketing bureau, der hjælper opstartsvirksomheder og etablerede virksomheder med hjemmesider, webshops, grafisk design og online digital markedsføring. Vi laver primært komplette visuelle og digitale pakker, men vi hjælper også kunden efterfølgende med blandt andet vedligeholdelse af hjemmesiden, så Virksomheden kan udefra de forskellige services, som vi ydrer så kan man gå fra en idé til en komplet visuel eller digital pakke, hvor man yderligere kan få hjælp til online markedsføring af sin hjemmeside eller webshop.

2. Tilbud

2.1 Alle tilbud fremsendt af UniQWeb.dk har en gyldighed på 14 dage fra tilbuddet er sendt frem, medmindre andet er aftalt mellem UniQWeb.dk og kunden.

3. Vores produkt

3.1 UniQWeb.dk udvikler og leverer hjemmesider og webshops baseret på CMS (Content Management Systemet) WordPress, samt webshops udviklet i WooCommerce eller Shopify. UniQWeb.dk udarbejder og udvikler hjemmesider og webshops, så kunden kan gå fra skitser til et fuld funktionelt produkt, så kunden ender ud med en færdig løsning, som de er klar til at kunne bruge til deres virksomhed.

3.2 En løsning fra UniQWeb.dk indebærer de funktionaliteter og muligheder som CMS Systemet WordPress, og shopmodulet WooCommerce & Shopify indebærer såfremt der ønskes funktionalitet, som standarderne ikke inkluderer. Vil det være at betragte som arbejde uden for vores standardaftaler og priser, og vil betragtes som et tilkøb. 

4. Betaling

4.1 Alle oplyste priser er angivet i valutaen danske kroner og er eksklusiv moms.

4.2 Alle kunder vil blive faktureret med 8 dages betalingsfrist medmindre andet er aftalt.

Alle betalinger skal seneste foregå den dag, som er fremsendt af fakturen, som angiver sidste betalingsdato. Som udgangspunkt har en forfaldsdatoen 8 dage efter fremsendt faktura. Medmindre andet er aftalt.

4.3 Ved betaling efter betalingsfristen på de 8 dages forfald tilskrives der et rentetilskrivning på 1,75% pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr på 100,- DKK

5. Reklamation

5.1 UniQWeb.dk yder 30 dages reklamationsret

Force Majeure